Wielershirt

Speciaal voor de Freedom Ride hebben we een rood-wit-blauw wielershirt laten ontwerpen. Deze was de vorige editie bij de inschrijving inbegrepen. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk deelnemers die de vorige editie hebben meegedaan wéér meefietsen. Daarom hebben we besloten het wielershirt uit het arrangement te halen en het inschrijfgeld te verlagen.  Nieuwe Freedom Riders kunnen tijdens hun inschrijving het wielershirt uiteraard gewoon los bij bestellen voor €30,00. Het shirt kan op 5 mei 2024 op het startterrein worden opgehaald bij de daarvoor ingerichte marktkraam.

Op het ontwerp dat je hier kunt zien zijn de partnerlogo's niet meegenomen. De logo's die we plaatsen worden in het wit of zwart gedrukt zodat het ontwerp verder rustig blijft.

Kies de juiste maat

Het Freedom Ride wielershirt is uniseks. Om de juiste maat te bepalen dien je het breedste gedeelte van je borstomvang (B) te meten en het breedste gedeelte van je heupomvang (H). Bekijk de maattabel van onze kledingleverancier Yarn Cyclingwear om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt.

Het wielershirt valt klein. Vind je een wielershirt al snel te strak of te kort? Bestel dan een maat groter dan de maattabel aangeeft.

We hebben slechts een beperkte voorraad van de wielershirts. Het is daarom niet altijd mogelijk om het shirt te ruilen voor een grotere of kleinere maat.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen