Inschrijven

De inschrijving voor de Freedom Ride op zondag 30 april 2023 is geopend! Verzamel jouw fietsmaten en schrijf jullie in voor deze indrukwekkende tocht in Apeldoorn.
Wil jij volledig op de hoogte blijven over de tocht? Klik dan hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Tarieven

       
     
Super Early Bird
Early Bird
Regulier

            

125 km vrije toertocht
€20€22,50€25,00
110 km pelotonstocht
€17,50€20,00€22,50
75 km vrije toertocht
€15,00€17,50€20,00
35 km recreatieve fietstocht
€7,50 (€20,00*)€10,00 (€22,50*)€12,50 (€25,00*)

*Familietarief voor max. 2 volwassenen + 4 kinderen t/m 16 jaar.

Speciale tarieven voor politie, defensie en veteranen

Ben je een veteraan, of werkzaam bij defensie of de politie? Dan kan je gebruik maken van het speciale inschrijftarief. Ongeacht het gekozen onderdeel, betaal je een vast bedrag van €15,00 exclusief wielershirt. En een vast bedrag van €35,00 inclusief wielershirt.

1. Je bent werkzaam bij de politie
Kies voor het ticket "Politie, veteranen & defensie" en kies vervolgens voor het onderdeel waar je aan mee wilt doen onder "politie". Later in het inschrijfproces word je om je werkmail gevraagd.

2. Je bent werkzaam bij defensie
Kies voor het ticket "Politie, veteranen & defensie" en kies vervolgens voor het onderdeel waar je aan mee wilt doen onder "defensie". Later in het inschrijfproces word je om je werkmail gevraagd.

3. Je bent veteraan
Kies voor het ticket "Politie, veteranen & defensie" en kies vervolgens voor het onderdeel waar je aan mee wilt doen onder "veteranen". Later in het inschrijfproces word je om je veteranenpasnummer gevraagd. Nog geen veteranenpas? Deze kan je hier gratis aanvragen.

Bedrijventeam inschrijven

Een leukere, gezondere manier van teambuilding dan samen meedoen aan een sportevenement, is er niet! Doe met jouw collega's mee aan de Freedom Ride en heb gegarandeerd een onvergetelijke dag.

We hebben een speciaal bedrijventeamarrangement waarbij je allerlei extra's mag verwachten, zoals ontvangst met koffie en thee, een pastabuffet na afloop en toegang tot de speciale bedrijventeamruimte. De kosten hiervan bedragen €55,00 (exclusief BTW) per persoon zónder wielershirt, of €75,00 (exclusief BTW) per persoon mét wielershirt.

Onze partners

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen